Miesto práce
Nám. P. O. Hviezdoslava 3, Nové Zámky
Druh pracovného pomeru
plný úväzok
Termín nástupu
dohodou
Mzdové podmienky (brutto)
1 400 EUR/mesiac
Informácie o pracovnom mieste
Náplň práce, právomoci a zodpovednosti
* vedie tím kuchyne a organizuje prácu zamestnancov
* pripravuje teplé a studené jedlá
*realizuje zážitkovú gastronómiu
* vytvára jedálny lístok
* dohliada na kvalitu surovín a tovaru
* zodpovedá za dodržiavanie noriem a postupov
* pripravuje jedlá podľa platných receptúr a zodpovedá za ich dodržiavanie
* kontroluje kvalitu jedál
* zodpovedá za dodržiavanie hygienických štandardov
Zamestnanecké výhody, benefity
– príspevok na rekreáciu a rehabilitáciu,
– príspevok na doplnkové dôchodkové sporenie,
– sociálna výpomoc pri náročných životných situáciách,
– príspevok na stravovanie,
– príspevok na kultúru a šport,
– odmeny a ocenenia pri príležitosti životných a pracovných výročí,
– možnosť využívať benefity vernostného programu,
– mimoriadne odmeny,
– spoločné kultúrne a športové aktivity
– práca bez sprostredkovateľských agentúr,
– príplatky za prácu v sobotu a nedeľu.
Informácie o výberovom konaní
Uchádzači sa môžu informovať osobne na oddelení personalistiky COOP Jednoty Nové Zámky, SD (Hlavné námestie 6, Nové zámky) alebo telefonicky na čísle 035 69 21 408, 0908 770 539 alebo mailom: zahorakova@jednota-nz.sk
Záujemcov žiadame o uvedenie súhlasu so spracovaním a archivovaním osobných údajov v zmysle platnej legislatívy.
Všetkým uchádzačom ďakujeme za prejavený záujem pracovať v COOP Jednote Nové Zámky, SD. Vzhľadom k úzkej špecializácii ponúkanej práce budeme kontaktovať len uchádzačov, ktorí spĺňajú požiadavky na pracovnú pozíciu.
Predpokladaný termín ukončenia výberového konania
30.6.2025 (ostáva ešte 49 dní)
Požiadavky na zamestnanca
Pozícii vyhovujú uchádzači so vzdelaním
stredoškolské bez maturity
stredoškolské s maturitou
nadstavbové/vyššie odborné vzdelanie
Vzdelanie v odbore
vyučený kuchár
Vodičský preukaz
B
Osobnostné predpoklady a zručnosti
Pracovná pozícia kuchára je vhodná pre toho, kto:
* preferuje pestrú prácu, v ktorej sa strieda viacero činností,
* má chuť sa vzdelávať v oblasti modernej gastronómie,
* má zmysel pre spoluprácu v tíme,
* nebojí sa nových výziev v gastronómii,
* je dôsledný pri dodržiavaní kvality jedál a hygieny pracoviska.
Kontakt
Kontaktná osoba: PhDr. Hajnalka Zahoráková
Tel.: +421356921408
E-mail: poslať životopis